About

About

Bloggen du har fundet frem til drives af mig Maria Bæk Christensen og jeg kommer fra Odense. Min blog handler om alle de ting jeg finder interessant og inspirerende. En livsstilsblog med et stort præg af skønhed. Du kan også finde alt fra mad, personlig stil, mine yndlingssmykker, lidt rejser, bøger, film og hvad jeg ellers har på hjertet.

Hvorfor har jeg valgt navnet Inside Beauty? Det er ikke tilfældigt. Det er et navn jeg har tænkt meget over. Jeg synes navnet Inside Beauty er meget relevant. Vi lever nu i en verden hvor skønhed og idealer fylder meget. Noget der har fået min opmærksomhed, er al den snak i medierne om hvilken indflydelse de sociale medier har på unge piger såvel som kvinder. Et ideal for mig, er ikke en der er skind og ben, på forsiden af alle skønhedsmagasiner, kendt og ligner en barbie-dukke. Det kan det sagtens være. Jeg kan sagtens gå forbi en bladkiosk, se et magasin og tænke: “Hold nu op, hvor ser hun skøn ud.”, men det er ikke ens betydende med, at jeg vil ligne den person.

Et ideal for mig, er en person der inspirerer mig. En person der har selvtillid, hviler i sig selv og kæmper for sine drømme. Om det så er en størrelse 44 eller 34 rør ikke mig, det er ikke det ydre der tæller. Det er det indre.

Et ideal kan sagtens være en der har et thigh gap, eller hvad man kalder det. Det kan også være en der har former. Alle mennesker er forskellige, alles kroppe ser forskellige ud. Hvis man skal bruge tid på at komme til at ligne alle andre, er der ikke nogen tid tilbage til at finde sig selv.

Jeg er ikke selv en størrelse 34. Jeg har ikke noget thigh gap. Når jeg griner får jeg dobbelthage. Jeg har ikke model-tynde fingre. Mine knæ er skæve. Jeg har strækmærker. Jeg har karspringninger i ansigtet. Men jeg er helt okay med det. Det er dét, der gør at jeg er mig. Sådan ser jeg ud. Det er så vigtigt, at være tilfreds med sig selv, at have det godt med sig selv. Hvis ikke man har det godt med sig selv, er det ulideligt at være nogle steder. Det er ikke sjovt at have en gudesmuk veninde, for man sidder selv og tænker: “Åååh, hvor ville jeg ønske jeg lignede hende.”

Jeg sætter pris på skønhed. Jeg finder skønhed i mange ting. Jeg havde en veninde på et tidspunkt, som havde en skæv  fortand, der sad lidt ind over de andre. Hold op hvor var hendes smil charmerende. Man kan måske ikke elske alt ved sig selv, jeg har da også nogle ting jeg ville ønske jeg kunne ændre, men det kan jeg ikke. Jeg har accepteret, at jeg ser ud som jeg gør. Og ligeså snart du accepterer hvordan du ser ud, får du det også meget bedre.

Bring your inner beauty out – inside beauty ♥

Jeg er så taknemmelig for at du læser med! Tak!