AUTUMN AND NEW DESIGN

Jeg har glædet mig så meget til at dele det her med jer! Lige siden bloggen fik nyt design sidste gang, har jeg gået og planlagt et helt nyt design. Det sidste jeg havde var blot midlertidigt. Denne gang er det ikke mig selv, der har siddet og rodet med koder og temaer, men jeg har fået en professionel til det. Jeg er så glad for resultatet, og jeg glæder mig til at få blogget igen.

Der kommer til at være nogle nye tiltag her på bloggen, blandt andet Makeup of the Week indlæg, og istedet for, at jeg fortæller om månedens favoritprodukter, kommer jeg fremover til at tippe om de produkter, der er gode at bruge i kommende måned. Der kommer også mange flere indlæg med nyheder indenfor skønhedsverdenen, også selvom det er produkter, som jeg endnu ikke har testet. Jeg vil holde jer lige så opdateret, som jeg selv er i skønhedsverdenen – og istedet for en masse anmeldelser af en masse forskellige produkter, vil jeg fokusere på at fortælle jer, hvad jeg ved om ingredienser. Der kommer hovedfokus i hvert fald til at ligge. Grunden til, jeg har valgt, at lave denne ændring er fordi, det kan godt være, jeg har en helt bestemt hudplejerutine, som er helt perfekt for mig. Men det gælder altså ikke alles hud. Det er så vigtigt at fokusere på, vi ikke alle sammen har den samme hudtype og kan lide de samme produkter. Jeg vil helt klart stadigvæk anbefale mine yndlingsprodukter, men jeg vil også til at præsentere nyheder for jer lidt oftere.

Jeg håber I kan lide det nye design, og at I synes om mine idéer. Jeg glæder mig i hvert fald til at prøve det af her på bloggen!

2 comments to "AUTUMN AND NEW DESIGN"

Elsker dit nye design det er mega fedt.
Hvem har du fået til at lave det
Knus
http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*