BACK TO SCHOOL: THOUGHTS AND FEELINGS

Nu er sommerferien ved at være slut for nogle, og det er tid til at starte arbejde eller skole igen. For mit vedkommende står dette år på et sabbatår, som jeg skød igang ved at rejse til USA og holde sommerferie derovre med en af mine rigtig gode veninder, der bor på Long Island. Jeg har dog altid godt kunnet lide at læse og gå i skole, så nu hvor nogle af mine venner er kommet ind på universiterne rundt omkring, kan jeg godt mærke et lille sug i maven og en anelse misundelse. Min plan er at søge ind på jura efter mit sabbatår, og hvorvidt jeg skulle have et sabbatår eller ej, var faktisk en svær beslutning for mig. Men jeg blev enig med mig selv om, at fordi jeg gik direkte fra 9. klasse til gymnasiet, så ville jeg ikke direkte denne gang igen. Jeg følte mig ikke helt moden nok eller klar til at starte på universitetet og læse jura allerede. Og så skal det da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne ville give bloggen en ordenlig skalle og virkelig engagere mig i den, og se hvor det kan føre mig hen. Jeg har været lidt træt af at have bloggen som anden prioritet, fordi skolen er så vigtig for mig – og nu synes jeg, at det er på tide, at den kommer som første prioritet. Jeg håber du vil følge med, uanset om du skal læse videre, arbejde, rejse, sove længe, eller hvad dit hjerte nu begærer, og følge bloggen i den rejse som resten af 2016 (forhåbenligt) bliver.

Mit bedste råd til jer der starter op igen nu, er at finde motivationen frem. Hvis man går i skole, kan det i perioder godt være svært, at virkelig nyde det. Men prøv at gør det! Nyd at lære noget, nyd det selskab du er i, nyd omgivelserne, nyd dit liv. Det er vigtigt at være i nuet, og ikke kun se på fremtiden. Lad dit liv udvikle sig som det er, og tag hver dag som en oplevelse – også selvom det nogle gange bliver i selskab med Kong Ødipus eller Adam Oehlenschlæger, hehe.

Og et par andre råd er: drik masser af vand, rens din hud morgen og aften, træk vejret dybt, og lad vær med at stresse! Det gør intet godt for dig, og det vigtigste er, at du har det godt. Hvis du ikke har det godt, så er karakterer, forfremmelser og alt andet lige gyldigt. Din krop er dit tempel, og det bør behandles som et.

BEAUTY TIP: Rodials Super Acids X-treme Hangover Mask er fantastisk til at give huden en helt ny glød, perfekt til når man starter op igen!

English/The Summer holidays are almost over for some, and it’s time to start school or work again. Regarding me, I’m taking this year off, and I started it off by traveling to America and spend my Summer holiday over there with my friend, who lives on Long Island. But I’ve always enjoyed studying, so now that some of my friends are getting accepted to the Universities, I’m getting a bit envious. My plan is to apply for law school here in Denmark after my year off – and the decision about taking a year off was actually quite difficult for me. But I didn’t feel mature enough or even ready to already apply for the University, so I decided that I wanted to really engage in my blog, and see where that takes me. I want the blog to me my first priority this year! So regardless if you’re studying, working, sleeping in, traveling or whatever you want to do – I hope you will follow my blog and the journey that the rest of 2016 (hopefully) will be. 

The best advice I can give you, is to find your motivation. If you’re in school sometimes it may seem hard to really enjoy it, but try to do it! Enjoy learning, enjoy the company, enjoy the environment, enjoy your life. It is really important to stay in the present, and not only to look at the future. Let your life develop each day and enjoy every day. 

And some other advices: drink lots of water, cleanse your skin morning and evening, take deep breaths and don’t stress! It’s the worst possible thing to do to your body, and the most important thing is that you are well. If you don’t feel well, then grades, promotions and everything else doesn’t matter. Your body is your temple, and you should treat it like one. 

BEAUTY TIP: Rodial’s Super Acids X-treme Hangover Mask is fantastic to give the skin an extra glow, perfect for when you’re getting back to work or school! 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*