Berlin Diary ♥ Day 4

IMG_5743 IMG_5746 IMG_5750 IMG_5751 IMG_5755 IMG_5757 IMG_5764

Moroccanoil HER ♥ Palmolive kan købes i Matas og diverse supermarkeder

Så er fjerde dag i Berlin gået, og i dag har været en rigtig hyggedag. Det var også tiltrængt, efter vi var på sightseeing i går i over 30 graders varme med bagende sol! Dagen i dag stod på en hurtig shoppetur ved Kurfürstenstraβe, efterfølgende tog vi hjem igen, og jeg tog mig et laaaangt bad – i badekar! Det er jeg helt oppe og køre over, vi har nemlig ikke noget derhjemme, og det er bare så fantastisk. Jeg vaskede mit hår med Moroccanoils rejsestørrelser, og de er og bliver bare favoritter! Udover det, så har jeg lige købt mig en ny shower gel fra Palmolive, den dufter så vidunderligt, det er helt utroligt! Og så er emballagen også utrolig sommerlig. Efter mit meget lange bad lavede vi aftensmad, som skulle have været den helt store taco-menu, men de sælger åbenbart ikke taco shells i Berlin… Vi gav i hvert fald op mht. at finde nogle. Og så glemte vi selvfølgelig at købe taco krydderi blandingen, der skal i. Så det blev en lidt anderledes taco-menu, men det smagte helt fint! Vi sluttede af med at slentre igennem Berlins gader, og endte op ved Charlottenburg Slot, hvor der var en slags “festival”, med musik og en masse boder. Det var så hyggeligt. ♥

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*