Berlin Diary ♥ Day 7

IMG_5858 IMG_5860 IMG_5882 IMG_5885 IMG_5890 IMG_5893 IMG_5901 IMG_5904 IMG_5910 IMG_5911

Køb Clean – Rain her ♥

Årh, så er sidste dag i skønne Berlin gået – og den har været super god! Det regnede hele formiddagen, og vi havde planlagt at tage ud og sejle, så det var lidt øv. Men vi tog afsted alligevel, og vejret blev også meget bedre. Det var rigtig underholdende og utroligt smukt. Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved Berlin er, at det er en by med et utroligt byliv, en masse attraktioner, shoppe muligheder, kæmpe bygninger og meget andet, men hvis man ikke orker det, så kan du sagtens finde et fredeligt sted, hvor du kan koble lidt fra. Det er så skønt! Vi sluttede sejlturen af med en is og et glas vand, det har været ret varmt i dag, da solen skinnede. Så tog vi hjem og gjorde os klar til at tage ud og spise, og jeg havde selvfølgelig en af mine absolut favorit parfumer fra Clean på, den der hedder Rain. Den har jeg brugt uafbrudt her i Berlin, jeg elsker at skabe et minde ved en bestemt duft, kender I det? Nå anyways, vi spiste samme sted, som for nogle dage siden. Maden er simpelthen fantastisk der! Det smager så utroligt godt. Vi sluttede af med endnu en is? Ja, det er vidst godt, at jeg skal hjem og træne, ellers kunne jeg blive en uge mere, og så trille hjem… Der er vidst røget lidt for mange pomfritter og is ned, men det har været en helt fantastisk ferie.

Jeg synes, at det har fungeret rigtig godt med at blogge hver aften, og lige give en lille opdatering om, hvad vi har lavet. Jeg troede, at det ville være utroligt tidskrævende, men jeg tager jo alligevel “ferie-billeder” i løbet af dagen, og så kan jeg jo lige så godt dele dem med jer. Jeg håber, at I har nydt jeres ferie også selvom vejret i DK måske ikke har været lige til at prale af. Jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg har købt! Kys for nu ♥

2 comments to "Berlin Diary ♥ Day 7"

Berlin er en fantastisk by og holde ferie i 😉 Vi var der også selv i en uge 😉

http://karinaagerholm.dk/

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*