BORDEAUX x OCEAN

Jacket from MANGO // Shoes from ALDO

Jeg må ærligt indrømme at strandene herhjemme i Danmark ikke minder det mindste om den skønne strand, vi besøgte, da vi var i Spanien. Der købte jeg også ruskindsjakken, som er på billedet. Jeg er helt vild med den, det er desværre ved at være lidt for koldt, til at have den på udenfor, men jeg bruger den stadigvæk, når jeg bare skal være indenfor omme på skolen. Jeg har boet i de her sko lige siden, jeg købte dem, prisen var lidt krydret, men alle piger burde eje et par knælange støvler. De er så dejlig varme om vinteren og passer perfekt til en nederdel.

English recap/I have to admit that the beaches here in Denmark are nothing like the beach we went to visit in Spain. I’ve also bought this jacket in Spain, and I absolutely love it. Besides from that, I’ve lived in these shoes since I got them, the price were a little high, but every girl should own a pair of over knee boots. They are so warm during the winter and they match perfectly with a skirt. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*