CHRISTMAS CALENDER OF THE YEAR

Julen nærmer sig, og det er tid til at starte nedtællingen. Yves Rocher har lanceret deres allerførste julekalender i går! Det er så spændende. Jeg elsker selv Yves Rocher, det er et super godt og prisvenligt mærke. De har valgt nogle af sæsonens absolutte musthaves og favoritter til årets julekalender. Hver dag frem til juleaften vil du, eller den person, du vil give denne fine julekalender til, blive forkælet med de dejligste skønhedsprodukter – og det bedste er, at 21 ud af de 24 pakker indeholder produkter i normalstørrelse! Kalenderen kommer med snor samt klemmer til at hænge pakkerne op med.

Stiftelsen Yves Rocher blev grundlagt på initiativ af Jacques Rocher, søn af Yves Rocher, som engang skabte Skønhed fra planteriget. Stiftelsen støtter lokale og globale indsatser for miljøbeskyttelse, solidaritet og miljøundervisning i mere end 50 lande verden over. Den blev dannet i 1991 og er siden 2001 blevet drevet under tilsyn af Det Franske Institut med det formål at arbejde for en “grønnere verden”. Stiftelsen har to hovedaktiviteter: kampagnen “Plant for the planet” og Terre de Femmes-prisen.

Plant for the planet: I marts 2007 møder Jacques Rocher den første afrikanske kvinde der har fået Nobels fredspris (2004) og er protektor for kampagnen Plant for the Planet, der drives i UNEP’s regi. Kvinden hedder Wangari Maathaï. Jacques Rocher beslutter sig da for at gå ind i projektet og plante 1 million træer ved hjælp af Yves Rochers kunder. I denne kampagne arbejder Yves Rocher via sin stiftelse for at få hjælp af foreninger, der specialiserer sig i genplantning, og som er udvalgt for deres viden om områderne. Den store mobilisering i international skala gør, at de i dag har påtaget sig at plante 50 millioner træer inden 2015.

Terre de Femmes-prisen: I 10 år har prisen Terre de Femmes, Stiftelsen Yves Rocher hædret kvinder for deres indsatser for miljøet. I dag uddeles prisen til 285 kvinder i 15 forskellige lande. De udtaler selv: “Når kvinder engagerer sig for Jorden, står vi ved deres side!”

Nu ved du lidt mere om Yves Rocher, og jeg synes selv du skal gå på opdagelse i deres univers af lækre produkter på yvesrocher.dk. Jeg kan stærkt anbefale mærket!

One comment to "CHRISTMAS CALENDER OF THE YEAR"

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*