DAILY FAVORITES

Selvom jeg tester mange produkter, er der selvfølgelig nogle, der bliver til absolutte favoritter, som jeg ikke kan undvære. Produkterne, som I ser her på billedet, er nogle af dem. For det første, er jeg blevet en kæmpe fan af tørbørstning! Det er super godt for huden, fordi: det øger udrensningen af kroppen, reducerer appelsinhud, eksfoliere (fjernelse af de døde hudceller) og så er tørbørstning før morgenbadet en super skøn måde at vågne på – det giver en indre varme og får kroppen rigtigt igang. Jeg bruger Karmamejus tørbørste. For det andet, er jeg også blevet kæmpe fan af at drikke mine olier fra MK morgen og aften, dem kan du læse meget mere om her. Derudover, så elsker jeg at bruge olier på kroppen. Jeg bruger både olie og creme, og det er simpelthen den dejligste følelse at være så blød. Min yndlings body olie er Moroccanoils Dry Body Oil, som er nem at spraye på huden (så kan man også nå ryggen), den absorberes let og fedter ikke, og så dufter den virkelig godt. Min yndlingsparfume lige for tiden er en jeg fik i gave til min fødselsdag af nogle af mine gode veninder fra skolen. Den hedder Jimmy Choo Blossom Den har en rigtig sød blomsterduft, men alligevel også lidt friske duftnoter. Derudover er jeg blevet rigtig glad for mærket Delilah, og deres lip gloss er fantastisk. Den indeholder E-vitamin og blødgørende olier, der plejer og beskytter – og den udtørrer ikke læberne! Den fungerer næsten som en læbepomade, som bare derudover også giver de smukkeste læber. Du kan læse mere om mærket her. Jeg er også kæmpe fan af cremen Daytime Dry Skin fra Bioeffect, fordi den fugter min hud helt igennem. Jeg havde fået lidt tør hud på hagen efter lidt urenheder, og der gik to dage, hvor jeg brugte cremen – og så var den tørre hud væk, og den hjalp faktisk også på urenhederne! Den er en fast del af min hudplejerutine. Derudover så elsker jeg te! Det er simpelthen så hyggeligt at putte under dynen til en god film med en kop te i hånden. Jeg er begyndt at drikke Pukkas te, og jeg glæder mig til at prøve flere af deres smagsvarianter – derudover er de så flotte at have stående, jeg elsker æskerne!

English recap/Given that I am a beauty blogger, I test a lot of products, but my absolute favorites are those in the picture!

NB: En eller flere produkterne i dette indlæg (Delilah Lipgloss, Bioeffect Daytime Dry Skin og Moroccanoil Dry Body Oil) er tilsendt af et eller flere PR bureauer (sponsoreret). 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*