EMBRACE EACH OTHER AND THE WORLD

paris_eiffel_tower_france_river_beach_trees_54841_1920x1080

Efter de forfærdelige hændelser der skete i Paris, har jeg haft svært ved at skrive noget herinde på bloggen. Man er så magtesløs i situationer som den, og man vil så gerne hjælpe – men hvad skal man gøre? Jeg var lamslået, og jeg kunne ikke helt forstå, hvad det egentlig var der skete. Terrorangreb. Det skriver jeg opgave om lige nu i skolen, men jeg havde slet ikke regnet med, at det skulle komme så “tæt på” – og jeg føler inderligt med alle dem der har mistet og de personer, hvis liv blev taget fra dem alt for tidligt. Det føles så ligegyldigt at ligge billeder op af beautyprodukter, når noget så voldsomt sker – men jeg tror også det er vigtigt, at vi fortsætter vores dagligdag – og at vi husker hinanden på, hvor smuk denne her verden egentlig er. Vi bliver nødt til at beskytte den verden som vi elsker, og det kan vi kun gøre sammen. Jeg ved ikke, hvordan vi skal løse denne her situation med IS, gid jeg gjorde… Men en ting ved jeg: vi skal stå sammen.

Jeg skal nok stille og roligt starte op her på bloggen igen med en masse julegave idéer, adventskalender, beautytips, og det sædvanlige, men jeg kunne ikke bare ignorere hændelserne der skete i Paris, og blogge videre som om ingenting var sket. ♥ En masse kærlighed herfra.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*