EVERYONE MEET MARLEY

Jeg har aldrig rigtigt fået introduceret jer for Marley! Så her kommer lidt billeder fra da vi lige fik ham, og til nu. Jeg er så glad for ham! Men hold nu op, hvor er det noget af et arbejde. Men det er også lidt sjovt, at man kan lære ham så mange ting. Han er virkelig underholdende, må man sige. Jeg sov med ham til at starte med, men det at blive vækket fem gange om natten og så har han tisset og lavet stort, og man skal til at tørre det op, og ud i kulden med ham, så han kan få tisset af, lige når man kommer fra en varm dyne. Altså jeg skal i hvert fald ikke have børn lige foreløbigt! Men han kommer op og sover med mig ligeså snart han er renlig – jeg kan slet ikke stå for ham, han er simpelthen så nuttet. Og hvis nogle er interesserede i racen, så er det en Cocker Spaniel ligesom Niki, vi havde derhjemme i forvejen. Jeg plager stadigvæk mine forældre om en ny Irsk Setter, for efter at være vokset op med en Cocker Spaniel og en Irsk Setter, virker det for mig underligt, at den ene mangler… Men måske jeg kan få dem overtalt til det i sabbatåret, når jeg har lidt mere tid til at passe en hvalp!

English recap/Just wanted to show you all my little new puppy, Marley. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*