Healthy banana-pancakes recipe

IMG_5119

IMG_5120

IMG_5125

Jeg elsker at stå tidligt op i weekenden, lave en god og sund morgenmad, og nyde dagen! Her til morges eksperimenterede jeg med sunde banan pandekager, og jeg synes de smagte så godt! Jeg kom mørk chokolade (85%) på og blåbær som topping. Pandekagerne er super nemme at lave, og man skal næsten ikke bruge nogle ingredienser, jeg garanterer dig næsten for at du godt kan finde de ting du skal bruge derhjemme i køkkenet, uden at skulle ud og handle. Jeg har lige spist, og nu skulle jeg lige blogge lidt, derefter løber jeg mig en tur og så skal jeg hjem i bad, og derefter eksperimentere med en masse ny spændende make-up fra bl.a. IDUN Minerals, som du nok har opdaget, hvis du følger mig på instagram @insidebeautydk.

Du skal bruge:

♥ 2 æg

♥ 1 banan

♥ En spsk. kokos fibermel (andre slags mel kan også bruges)

♥ Smør til stegning

Sådan gør du:

♥ Blend æg og banan sammen

♥ Rør melen i

♥ Steg på en pande med smør

♥ Server dem med det du har lyst til

Enjoy!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*