HEALTHY WITH VITAMINS

Det er rigtig vigtigt at få sine daglige vitaminer, og derfor tager jeg også vitamintilskud. Jeg er vild med mærket VitaViva og selvfølgelig Beauté Pacifique.

Jeg tager produktet, der hedder VITAMAX, som er et specielt udviklet multivitamin, som indeholder en god kombination af vitaminer, mineraler, urter, bioflavonoider, aminosyrer, havplanter og grønt. Den indeholder blandt andet wheat grass juice, broccoli, spirulina, chlorella, rødbede, ingefær, hvidløg, og grøn te. Det er VitaVivas grundpille, og den anbefales til alle for at lægge en base, som sikrer kroppens behov, styrker immunforsvaret og medvirker til en sundere hverdag og helbred. Jeg tager to tabelletter dagligt til et stort glas vand og et måltid.

Jeg tager også produktet, der hedder Green Tea Extract, som er en kraftig antioxidant, som virker cellebeskyttende især på mavesæk, tyndtarm, bugspytkirtel, tarmkanal og lunger. Grøn te bidrager desuden til at øge stofskiftet og hjælper til at opnå og bevare et sundt kolesteroltal. Jeg tager en tablet dagligt til et stort glas vand og et måltid.

Udover det, så tager jeg også produktet, der hedder La Forte fra Beauté Pacifique, som er et kosttilskud med antioxidanter, vitaminer og mineraler. Kosttilskuddet indeholder et rigt indhold af Rooibos ekstrakt, Vitamin A og Zink, som bidrager til at vedligeholde en normal hud. Vitamin C, Vitamin E og Zink, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Og til sidst, vitamin D, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

2 comments to "HEALTHY WITH VITAMINS"

For at få dit daglige behov for vitaminer dækket, skal du tage mellem 4 og 8 (helst 8) tabletter om dagen af Vitamax 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*