ILSE SUN EVENT AT KURBADET BY ILSE JACOBSEN

Jeg tilbragte aftenen i går ved KURBADET by Ilse Jacobsen i Hornbæk, og det var en helt fantastisk oplevelse. Det var til lanceringen af Ilse Jacobsens nye solprodukter, som jeg vil fortælle meget mere om på et senere tidspunkt, når jeg har fået dem testet – men mit førstehåndsindtryk er virkelig godt! Produkterne virker super skønne, og det er nogle rigtige Ilse-produkter. Vi var en masse bloggere blandt andet Frederikke Egel, Klara Holm, Stine Mo og Pudderdåserne. Vi var afsted med Mildh Beauty Press, som har stablet eventet på benene sammen med Ilse Jacobsen – og hvis der er nogle, der kan finde ud af at holde et event, så er det Ilse Jacobsen!

Det var en helt gennemført aften med skøn mad, dejlig musik, lækre drinks, afslappende omgivelser og herlige mennesker. Jeg kan kun give KURBADET by Ilse Jacobsen mine bedste anbefalinger, og jeg skal helt sikkert selv tilbage!

English recap/Yesterday I visited KURBADET by Ilse Jacobsen in Hornbæk and it was absolutely amazing. If you are ever in Denmark, you have to visit this place! 

One comment to "ILSE SUN EVENT AT KURBADET BY ILSE JACOBSEN"

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*