I’M BACK AND I BROUGHT APPLE PIE

Så er jeg hjemme fra to uger i Spanien, og det var to gode uger, men jeg trængte godt nok også til at komme hjem til sidst. Jeg kom faktisk hjem allerede i fredags, men jeg havde virkelig brug for et pusterum, og bare tøffe rundt derhjemme og hygge. Så i går gik jeg tur og samlede lidt kastanjer, så har jeg været lidt sammen med min kæreste, set Netflix, puttet og i dag har jeg bagt æbletærte – og den smager SÅ godt.

Jeg var faktisk inviteret til det fedeste event i København i dag, og jeg gik også glip af lidt events, da jeg var i Spanien – men jeg kunne bare mærke på min krop, at jeg havde brug for at være hjemme. Det var to dejlige uger i Spanien, men det var også to meget krævende uger. Og selvom jeg så gerne ville have været afsted i dag, er det bedst at lytte til sin krop, og min krop sagde fra. Jeg ligger også og er lidt småsyg, så alt talte mest for at blive hjemme og putte under dynen.

Internettet i Spanien var slet ikke på min side, og derfor kom der også lidt rodede Instagram posts op her og der, og jeg fik slet ikke blogget. Men det vil jeg gøre nu! Jeg har en masse billeder jeg vil vise jer, og jeg er faktisk også ved at sætte en video sammen – så det bliver spændende.

Men det jeg egentlig ville i dag, var at dele en opskrift på den lækreste æbletærte, som jeg sidder og guffer i mig til dette indlæg. Here it goes:

Du skal bruge: 5-6 æbler (det afhænger af størrelsen), 100 gram mel, 100 gram smør, 100 gram sukker, 25 gram havregryn, 50 gram mandler og 1 spsk kanel.

Start med at skrælle æblerne, skære dem i skiver og fordel dem i et tærtefad. Bland herefter smør, mel, sukker og havregryn sammen i en skål. Fordel dejen over æblerne. Hak mandlerne groft og bland dem sammen med kanel. Fordel mandler og kanel oven på dejen. Slut af med at bage tærten ved 180 grader i ca. 25-30 minutter.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*