KARMAMEJU SKINFOOD EVENT

Jeg var i torsdags til det skønneste foredrag i Magasin i Odense med Mette Skjærbæk, som også står bag mærket Karmameju. Foredraget handlede om hudens sundhed og kroppens energi, og hvordan de ting vi spiser påvirker vores krop. Det var et meget inspirerende foredrag, og Mette er uden tvivl en meget smuk og inspirerende kvinde. Jeg har ikke før prøvet produkter fra Karmameju, men jeg kunne ikke lade vær med at købe den meget omtalte tørbørste fra Karmameju. Den bekæmper cellulite, styrker huden, giver mere energi og hjælper med at skabe balance og en fornemmelse af velvære.

Af hvad jeg kan se på Mettes Instagram, er der oprettet flere foredrag (desværre ikke i Odense), men i Magasin Kgs. Nytorv og Magasin Lyngby, så hvis du kunne tænke dig og få et frisk pust inspiration til sunde vaner, som du kun vil blive glad for, så kan du finde linket på Mettes Instagram, hvor du kan booke billetter. Det koster kun 50 kr. og der er også en lækker goodiebag.

Jeg synes, det var et super lækkert foredrag, som var meget inspirerende. En gang imellem har man brug for et lille spark bagi, for at komme igang med de sunde vaner. Jeg kan også godt selv glemme det nogengange, hvor vigtigt det egentlig er for vores krop og hud, at vi passer godt på dem. Allerede fredag morgen stod jeg tidligt op og lavede en lækker smoothie og tog med i skole. Det er simpelthen så fantastisk, at vi kan inspirere hinanden til at optimere vores livsstil og få øget velvære. Jeg vil ikke afsløre mere af, hvad Mette fortæller under foredraget, for jeg synes selv, du skal have chancen for at komme ind og nyde det.

English recap/I was at an event in a store in Denmark called Magasin, where Mette Skjærbæk talked about skinfood. She is also the person behind the brand Karmameju. It was a very inspirational event and I can’t wait to try the products from Karmameju, they seem absolutely amazing. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*