MEET THE BRAND: DELILAH

Jeg er lige blevet introduceret til mærket Delilah, som er en ny, engelsk og komplet kollektion af luksuriøs makeup. Makeuppen er karakteristisk og smuk, og kollektionen er udviklet med det formål at højne oplevelsen af at anvende og bære makeup. Serien Future Resist beskytter huden og reducerer alderdomstegnene, fordi den er beriget med effektfulde antioxidanter, solfaktor og aktive naturlige ingredienser. I serien er der Under Wear, som er en primer, der er udviklet til at skabe et perfekt fundament før anvendelse af makeup. Makeuppen bliver nemmere at påføre, ser bedre ud og holder længere. Derudover er Under Wear en serum, som føles meget opfriskende og silkeblød. Den er beriget med peptider, som øjeblikkeligt udfylder og udglatter ujævnheder, fine linjer og rynker. I serien er der også Time Frame, som er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden, og efterlader den smuk og fejlfri. Den indeholder A og E vitamin, som fungerer som effektive antioxidanter og beskytter huden mod udefrakommende miljøfaktorer. Den indeholder også en blanding af peptider, der beskytter mod alderdomstegn. Derudover indeholder den solfaktor 20, der beskytter huden hver dag, og som er vigtigt hele året rundt.

Hvis vi går lidt væk fra serien Future Resist, og videre ind i Delilahs skønne makeup univers, finder vi Farewell Cream Concealer, som giver en perfekt men usynlig dækning, og kan anvendes hvor som helst, der er brug for det. Den indeholder Hyaluronsyre, der hjælper med at udfylde de fine linjer og rynker, så huden ser mere glat og blød ud. Den er udviklet til at dække områder med skønhedsfejl, mørke spots, misfarvninger eller træthedstegn omkring øjnene og i ansigtet. Den er derudover også beriget med fugtgivere og antioxidanter, og efterlader huden fugtmættet og silkeblød.

Delilah har også nogle lækre Colour Blush, som er en kompakt pudder blusher, der giver et naturligt skær af farve på huden. Den blender sig smukt ind i huden, idet den mikroniserede formel, hjælper med at udviske skønhedsfejl. Hvis man er mere til bronzere, så har Delilah også en der hedder Sunset. Det er en mat bronzer, som giver en skøn glød af solstrejf på alle hudtyper. Den blender perfekt henover huden, fordi soft-focus pigmenter hjælper med at sløre skønhedsfejl og efterlader huden smuk, ensartet og med en sund ansigtsfarve. Den indeholder E-vitamin, som beskytter huden, samt Jojoba olie, der tilfører naturlig fugt til huden.

Til øjnene er der Delilahs Colour Intense, som er en øjenskygge der findes i to forskellige versioner – mat og shimmer. Shimmer versionen kombinerer blødheden fra en creme og bekvemmeligheden ved en pudder. Mat versionen har en ultra-fin tekstur, der giver en dyb, intens farve, som er nem at blende og bygge op. Der er også en Gel Line, som har en blød konsistens, der er nem at påføre og tilfører en dyb og intens farve. For at opnå en meget præcis linje, anvendes Delilah Small Liner Pensel. Til vipperne, er der den mascara som hedder Volumising and Defining Mascara, som har en innovativ og unik y-formet børste, der giver dramatiske, definerede og voluminøse øjenvipper. Formlen indeholder en strækbar hinde, der forlænger og definerer hvert enkelt øjenvippehår, samt olivenvoks, som giver et blødt og voluminøst look.

Sidst når vi til læberne, hvor delilah har Colour Gloss og Colour Intense. Colour Gloss er en fugtgivende gloss, der giver glød og shine, uden at føle klistret. Den er beriget med E-vitamin og blødgørende olier, der plejer og beskytter. Colour Gloss indeholder en botanisk cellulær aktivator udvundet af oliven og jojoba, som virker ungdommelig og regenererende. Den har en let duft af bær, og den udtørrer overhovedet ikke læberne. Colour Intense er en luksuriøs læbestift, formuleret så den føles blød og cremet, med en silkemat effekt. Den er beriget med kugleformede polymerer, der giver en fløjsblød følelse og en nem glide-on effekt, samt E-vitaminer, der er fyldt med effektive antioxidanter. Læbestiften holder flere timer.

Alt i alt, et super lækkert brand, og produkterne er bestemt blandt mine absolut favoritter. Det kan købes her, men hver opmærksom på forsendelsens pris når det er uden for UK.

English recap/Today I’m introducing a new and wonderful brand, which is truly becoming one of my favorite brands. 

NB: En eller flere produkterne i dette indlæg er tilsendt af et eller flere PR bureauer (sponsoreret). 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*