Rings by Dyrberg Kern & Pilgrim

Udover at jeg er helt fuldstændig tosset med makeup og skønhedsprodukter – er jeg også helt fuldstændig tosset med smykker! Jeg mener også at smykker, ens påklædning – ja, i det hele taget bare ens udseende – er en del af skønhed. Det er sådan du fremstår foran alle andre, det er det første de ser, når de ser dig. De ser din makeup, dit hår, din hud, dine negle, dine smykker og din påklædning.

Jeg har længe været meget forelsket i Dyrberg Kern smykker. Jeg har så over lidt tid købt flere og flere. Og så i dag da jeg var i Magasin, så jeg at Pilgrim havde fået de smukkeste ringe, hvor man kunne vælge 3 og betale for 2 – og så lå der ellers bare en masse ringe i en skål – det var ligesom bland selv slik. Og jeg kunne selvfølgelig ikke styre mig! Så jeg fik købt tre nye ringe, selvom jeg i sidste uge også forelskede mig i en ring fra Dyrberg Kern, som jeg så også endte med at købe. 


Men jeg synes lige I skal se de smukke ringe jeg altid render rundt med.

foto (2)

Jeg synes det er rigtig flot at blande metal farvede og guld farvede smykker, det gør det lidt spændende.

De to runde ringe er fra Pilgrim samt den lille stjerneformede ring, jeg kom af med 258 kr for alle tre, hvor en koster 129 kr – så det er jo rigtig billigt!


Alle mine Dyrberg Kern ringe har jeg købt i Magasin. Jeg er ikke så god til at købe smykker over nettet, da jeg gerne vil stå og prøve størrelser af, og se om ringen passer til mine fingre. Dyrberg Kern kører jo med 2 års reklamationsret, men vidste I, at det også gælder sten? Hvis de falder af, kan du gå ind og aflevere dit smykke, så limer de en ny i. Se dét er kundeservice! 


Tjek Dyrberg Kerns ringe ud her: http://www.dyrbergkern.dk/ringe.html

Tjek Pilgrims ringe ud her: http://www.pilgrim.dk/shop/categories/rings/c-24/c-38761

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*