STAY HEALTHY WITH MK OIL

Jeg var for noget tid siden til et event i Magasin med Joe and the Juice og MK olie. Jeg blev så fascineret af MK olierne, at jeg måtte eje nogle selv. Så jeg skyndte mig at købe nogle, og jeg har testet dem lige siden. Jeg er helt tosset med dem, og jeg tager to shots om dagen – et om morgenen og et om aftenen.

Jeg tager MK Organic Pure Oil O, som er specielt designet til hele familien og består af økologisk hybenkerneolie, kæmpenatlysolie, sesamolie og hørfrøolie. Indholdet af kæmpenatlysolie og hybenkerneolie giver milde smagsnoter, og derudover også et højt indhold af aktiverede essentielle fedtsyrer, hvilket er det, som gør den velegnet til hele familien. Det er også den du skal tage, hvis du er under 20 år. Hvis man er over 20, så anbefaler Maybritt, at man tager W olien – men man kan i princippet tage den olie man vil, altså der er ikke nogle bivirkninger ved at tage O olien, selvom man er over 20 – det er bare med at finde den, der passer perfekt til en selv, for at udnytte olierne bedst muligt.

Som sagt indeholder olien kæmpenatlysolie, som også tilfører huden GLA, hvilket virker forebyggende på irriteret og sart hud. Hybenolie tilføjer desuden vitale antioxidantkomplekser og umættede æteriske olier til sart hud med bl.a. omega 7, som har stor betydning for bevaring af hudens ungdommelige udseende og elasticitet.

Istedet for at bruge olierne indvortes, kan man faktisk også bruge dem udvortes på tør, sart, rynket hud og appelsinhud istedet for creme for at opleve større elasticitet i huden og mindske eventuelle ardannelser.

Derudover tager jeg MK Organic Pure Aronia N, som er en ren, økologisk og ekstra koncentreret Aroniajuice uden tilsætningsstoffer og med en overlegen antioxidant-værdi. Aroniabærret topper listen over sunde superfrugter. Ingen anden frugt har et så højt indhold af anthocyaniner, og dermed antioxidanter, som Aroniabær. Man kan bruge den som ekstra hjælp til overbelastet hud. Jeg tager den som et dagligt skønhedsshot sammen med min MK Organic Pure Oil.

Jeg snakkede også kort med Maybritt efter eventet, og hun er simpelthen så sød og venlig, og ville hellere end gerne hjælpe mig med, at finde den rigtige olie og aroniajuice. Du kan købe olierne i Magasin, og jeg er sikker på, at de også gerne vil vejlede dig i at finde den olie, der passer bedst til dig. Du må også meget gerne spørge mig i kommentarerne, og så hjælper jeg, så godt jeg kan!

English recap/Today I’m talking about the most amazing oils today on the blog. They will help you glow inside and out! I cannot do without them. 

One comment to "STAY HEALTHY WITH MK OIL"

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*