STUDENT 2016

Jeg blev student i går med et 12-tal i huen og et snit, som jeg absolut ikke kan klage over, så det var en super dejlig dag! Jeg blev først student senere på dagen, og efterfølgende tog jeg ind til byen med min veninde, og senere på aftenen mødtes jeg med mine forældre og spiste aftensmad. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele lidt billeder fra i går med jer – mange af de billeder jeg har er dog taget på min mobil, og kvaliteten er slet ikke forsvarlig at ligge op her, så tilføj min snapchat (mariabaekc), hvis du vil følge med i løbet af ugen.

Dette forklare også stilheden på bloggen, da jeg besluttede mig for, at jeg ville lige al min fokus over på skolen her til sidst, og bare nyde tiden vi havde tilbage. Det er langt fra slut med bloggen, nu har jeg jo hele næste år fri! Jeg vil dog lige sige, at stilheden nok kommer til at vare denne uge ud, da jeg ikke ved hvor produktiv, jeg er efter galla og lastbilkørsel. Jeg fik de smukkeste smykker fra mine forældre, og en masse lækkert chokolader og blomster. Tillykke til alle andre studenter!

English recap/I graduated yesterday! Finally! So I thought I would just share some pictures, but mostly I’ll be posting pictures on my snapchat, so add me if you want to follow me around this week!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*