SUMMER VIBES IN THE CITY

OUTFIT1

OUTFIT2

OUTFIT3

OUTFIT4

Shoes from Shoe Biz 〉Skirt from Zara 〉Top from Gina Tricot 〉Bag from Kirsten Schjønning 〉Jacket from Neo Noir

Simon tog de her billeder af mig efter en lille gåtur i byen, og vi tog efterfølgende ud og sejlede. Jeg er helt vild med den plisserede nederdel og den lille sorte top til. Derudover så elsker jeg min taske fra Kirsten Schjønning, som efter min mening både er perfekt til en gåtur i byen i dagstimerne eller en bytur om aftenen. Den har de fineste små sten, og kæden er utrolig flot.

Solbrillerne er en absolut favorit, jeg er helt vild med dem! Det er første gang, jeg faktisk synes, solbriller er pæne til mig, normalt synes jeg, at jeg ser fjollet ud med dem på, hehe. Jeg har virkelig nydt de sidste par dage med næsten 30 graders varme, og jeg håber virkelig, at vi når at få bare lidt mere sommer i Danmark.

English/Simon took these pictures of me after a walk in the city and afterwards we went sailing. I absolutely love the pleated skirt and the little black top together. Furthermore, I love my bag from Kirsten Schjønning, which is perfect for both a stroll in the city during the day but also for a night out. It has these beautiful little shiny stones and the chain is so beautiful. 

The sunglasses is one of my favorite accessories, I’m crazy about these ones. It is the first time that I actually think that my sunglasses looks good on my, normally I feel awkward with sunglasses on, haha. I’ve really enjoyed the last couple of summer days and I truly hope that the summer in Denmark isn’t over yet. 

2 comments to "SUMMER VIBES IN THE CITY"

Hvor er det bare et super elegant look til dig! Elsker, når noget så feminint som en hvid, plisseret nederdel kan styles så rock og lækkert som her 🙂

Knus
// http://www.moonlitmadness.dk

http://www.moonlitmadness.dk

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*