SWEET AND TASTY SALAD

Jeg elsker at gå og hygge mig med at lave lækker frokost weekenderne, i lørdags lavede jeg denne lækre salat. Den er super enkel, og den smager rigtig godt. Jeg startede med at stege mandlerne på panden i olivenolie, og efterfølgende tilsatte jeg lidt salt fra Nicolas Vahe med smagen “Black Olive & Rosemary”. Udover det, er der en appelsin, lidt babyspinat og lidt ost fra en mozzarellakugle. Sidst har jeg hældt lidt olivenolie ud over. Det smagte super godt, og det er en dejlig nem og let frokost. Man kunne sagtens have tilført andre ting, og det er noget af det, som jeg elsker ved salat. Man kan eksperimentere alt det, man vil.

English recap/A salad I made this Saturday, it is super easy and tastes really good. I just fried the almonds a little bit and added a little bit of salt, afterwards I added the last ingredients. That is what I love about salads, you can add whatever you want and just experiment. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*