¡Vamos a España!

SpanienSprogskole1

Jeg tager til Granada (Spanien) på søndag tidligt om morgenen. Jeg skal nemlig på sprogskole i to uger med min klasse. Vi var også afsted i to uger i New York sidste år, og grunden til at vi tager afsted igen, er at vi har den internationale linje. Jeg har både Engelsk A og Spansk A i min studieretning. Jeg glæder mig så meget! Jeg tager min computer med, og selvfølgelig mit elskede Olympus kamera, og en masse lækre produkter. Jeg vil prøve at få blogget så meget dernede fra, som jeg nu har tid til. Vi skal bo to og to hos en spanier, gå på sprogskole fra 9-12 hver dag, og så har vi eftermiddagen med klassen, hvor vi skal se en hel masse. Det bliver SÅ spændende! Følg med på snapchat: mariabaekc og instagram: insidebeautydk, hvor jeg vil poste en hel del mere end på bloggen – tænker jeg. Det går lige lidt hurtigere!

English recap/I’m traveling to Granada in Spain sunday morning. I’m going on a language school. It’s going to be so exciting! I’m trying to blog as much as I can from there, but follow me on Instagram: insidebeautydk and snapchat: mariabaekc for daily updates! Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*