VIND ET PAR VALGFRIE HILFIGER JEANS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kommer der en giveaway op i samarbejde med Loftet i Odense, hvor jeg arbejder – og det er en super fed en af slagsen! Du kan nemlig vinde et par valgfrie hilfiger jeans. Mit arbejde består jo egentlig i bund og grund i at prøve tøj og ligge billeder op. Derfor har jeg prøvet ufatteligt meget af tøjet, og også de tre par bukser her. Jeg elsker dem! Det er nok nogle af de mest behagelige bukser, jeg nogensinde har prøvet. Så derfor har vi sammen stablet en giveaway på benene, og du har nu mulighed for at vinde et par valgfrie hilfiger jeans. Du skal som udgangspunkt have mulighed for at hente dem i Loftet Odense, som ligger i Vestergade 19, 5000 Odense C. Det er jo også det nemmeste, for de skal jo prøves! For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg kan få fat på dig, hvis du vinder og følge @loftetodense på Instagram. Skriv gerne hvad du hedder på Instagram i kommentarfeltet! Held og lykke ♥ Jeg finder en vinder om en uge lørdag d. 26 september, og vinderen får direkte besked på mail. 

English recap/A giveaway for only my danish readers, I’m sorry. 

21 comments to "VIND ET PAR VALGFRIE HILFIGER JEANS"

Ville være fantastisk at vinde! hvor er de lækre! :O

Ville være skønt at vinde! Lækre jeans! Hedder jossepigen på instagram! 🙂

Hvor er de lækre! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde sådan et par flotte bukser! 👏🏻😘
Jeg hedder: christinaskov96 på instagram 👍🏻

Dejligt at kunne give min datter en ekstra fødselsdagsgave 🇩🇰

Har selv overvejet at investere i sådan et par jeans! Har KUN hørt godt om dem, så de ligger højt på min ønskeliste 😍

Instragram:
– ms.mg18

Krydser fingrer! 😀

Det ville være helt fantastisk <3 Jeg hedder EmilieNanfeldt på instagram 🙂

Kunne være SÅ fedt med et par lækre nye bukser!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

BTW..hedder ditte_bremholm på insta!🙈🙏🏻🙏🏻

Krydser fingrer 🙂

Knus Maria Møller // @mariamollerdk

Det ville være så skønt at vinde, hedder @tullepia1966 på instagram. 🙂

Rigtig lækker konkurrence!

Instagram: emmaveber
E-mail: Emmaveber@live.dk

Kunne godt bruge et par nye jeans!
Instagram: kathrinemortz

Damn! Jeg er kæmpe fan af denne konkurrence!
Instagram: @dzenii__

https://instagram.com/dzenii__/

Ville være skønt som en lille b-gave! 😍

Ville da sleeeet ikke være dårligt :P.
Instagram: simonefriisandersen

Jeg deltager. Instagram: @eigilak

Rigtig lækkert! 🙂

@laerkejuul

Hvem blev den heldige??? 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*