WE HAVE ARRIVED IN SPAIN

Vi ankom i Spanien i søndags, og jeg er så glad for at være her! Det er noget af det smukkeste. En anden ting er så at nettet er virkelig langsomt, og den gider ikke uploade billeder. Så jeg får desværre ikke blogget så meget som jeg havde håbet på, men jeg laver en masse indlæg når jeg kommer hjem. Følg med på snapchat og instagram, hvor jeg opdaterer lidt mere. Det sidste billede er fra vores besøg på Alhambra – som er noget af det smukkeste, det skal man opleve, hvis man er i Granada. ♥

English recap/We arrived in Spain this Sunday, and it’s so stunning. But sadly the internet is really slow, so follow me on snapchat and instagram, where I’ll update you more often than on the blog. The last picture is from our trip to Alhambra, a magnificent place, you should definitely consider visiting it, if you’re in Granada. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*