WONDERFUL CHRISTMAS GIFT FROM CHLOÉ

Jeg var d. 19 december til Chloé event i København, hvor Chloé havde den smukkeste kane udstillet i Magasin på Kgs. Nytorv. Du kan se kanen på min instagram her. Jeg inviterede min mor med på en tøsetur, og vi fik en parfume med vores navn personligt indgraveret med hjem. Det var en helt fantastisk dag, og jeg er fuldstændig tosset med Chloé duften.

Det er den klassiske rose, som er topnoten i duften. Men under topnoten gemmer sig den rigere og mere sensuelle side af rosen, som er hentet fra blomstens fløjlsagtige indre. Den unikke rose har 42 markante karakteristika, som ledsages af magnolia og liljekonval samt en diskret antydning af varm amber og elegant cedertræ. Duften er helt fantastisk, mild og sensuel på samme tid.

Glædelig jul!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*