XELLENCE: TRY ‘N REFILL

Xellence, som er et af mine foretrukne brands, lancerer nu sine skønne olier i travel sizes. De er perfekte til at have med sig på farten, på ferie eller til enkelte overnatninger. De små flakoner er af glas med en tilhørende pipette, som gør det nemt for dig, at kontrollere doseringen. Du kan derudover genbruge glasflaskerne, og de fungerer ideelt til genopfyldning fra full size produkterne.

Organic Apricot Kernel Oil er ideel til sensitiv eller moden hud, som trænger til lidt ekstra fugt og pleje. Den kan også sagtens bruges som makeup-fjerner. Derudover er den rigtig god til pleje af neglebånd og som massageolie. Indholdet af A-vitamin styrker cellefornyelsen, hvor E-vitamin går ind og beskytter mod skader forårsaget af frie radikaler. Olien har derudover et højt indhold af de essentielle fedtsyrer, og dette medvirker til en forbedring af hudens elasticitet.

Organic Argan Oil er en olie til alle – den kan anvendes af fedtet hud, tør hud og kombineret hud i alle aldre. Den plejer meget intenst, samtidig med, at den virker forbyggende mod ældning af huden. Den kan også bruges til pleje af tørre eller slidte hårspidser. Den kan derudover anvendes i ansigtet, på kroppen eller i håret. Den indeholder også de essentielle fedtsyrer, som er meget nærende. Den har derudover et højt indhold af E-vitamin og squalene. Squalene udgør en naturlig del af hudens fedt (også kaldet sebum) og virker beskyttende, blødgørende og som transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer, som derfor kan trænge hurtigere og dybere ind i huden. Det høje indhold af E-vitamin og squalene hjælper derfor med cellefornyelse. Den har derudover også et højt indhold af naturlige antioxidanter, som intenst plejer og forebygger ældning af huden. Det gør den ved at stramme vævet op, forbedre dets spændstighed og få store porer til at trække sig sammen.

Nutri Balance Body Oil er en tørolie, som virker intenst plejende, fugtende og nærende. Den indeholder nøje udvalgte olier med et højt indhold af antioxidanter samt A- og E-vitamin som styrker hudens regenerering (øger cellernes iltoptagelse og stimulerer blodcirkulationen), bevarer dens spændstighed og gør huden blød og smidig. Den styrker derudover også hudens beskyttelsesbarriere og genskaber hudens fugtbalance.

NB: Dette indlæg er ikke aftalt eller betalt, men pga. de nye skærpede regler fra forbrugerombudsmanden skal det alligevel betegnes som sponsoreret.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*