YVES ROCHER CHRISTMAS CALENDER

YvesRocherJulekalender

1. december: I dagens låge var der en super flot metallisk neglelak. Yves Rochers neglelakker er inspirerede af planterigets uendelige farvepalet.  Det er en mild neglevenlig formel, som er tilført naturlig elemiharpiks, som resulterer i maksimal glans. Deres neglelakker er uden toluen, formaldehyd og kamfer. Du kan købe den lige her.

2. december: I dagens låge var der en håndcreme. Den gør hænderne super bløde, og den dufter helt vildt godt. Håndcremen trænger hurtigt ind i huden og tilfører både fugt og en varm duft af kandiseret appelsin og kanel, perfekt december-duft. Udover det er den tilført økologisk kornblomstvand og mandelolie. Du kan købe den lige her.

3. december: I dagens låge var der en læbebalsam/læbepomade. Den er ufarvet og har en lækker duft af kandiseret appelsin og kanel, ligesom håndcremen fra d. 2 december. Den indeholder både mandelolie og sheasmør, som giver næring og beskyttelse til tørre læber og efterlader dem bløde og behagelige med en flot glans. Du kan købe den lige her.

4. december: I dagens låge var der den sødeste lille parfume. Det er en blid Eau de Toilette med en mild og sød duft af vanilje. Den indeholder økologisk vanilje, og giver dig de naturlige og gavnlige egenskaber ved økologisk dyrket Bourbonvanilje. Den er perfekt til at have med i tasken. Du kan købe den lige her.

5. december: I dagens låge var der en sød lille shower gel. Den har en skøn duft – en blanding mellem syrlige æbler og varm vanilje. Udover det, så efterlader den huden blød og velduftende. Du kan købe den lige her.

6. december: I dagens låge var der en super lækker lip gloss. Den forstærker glamourfaktoren uden at føles klistret, samtidig fugtes læberne og får fylde og glans. Den findes i klare og glitrende farver. Den indeholder havtornekstrakt, som booster kollagen. Du kan købe den lige her. Jeg elsker farven “Rose”, som er på billedet. En super elegant, diskret og sød farve.

7. december: I dagens låge var der en abriboks scrub. Den indeholder abrikoskernepulver, som fjerner døde hudceller og giver en dejlig glat og blød hud med ny udstråling. Du kan købe den lige her.

8. december: I dagens låge var der en ansigtscrem under kategorien Organic Skin kaldet Nourishing Face Care, men jeg kan desværre ikke finde den online på yvesrocher.dk

9. december: I dagens låge var der den sødeste lille parfume, som hedder Naturelle. Du kan købe den lige her.

10. december: I dagens låge var der en plejende creme til spidserne. Den plejer, reparerer og beskytter slidte og spaltede spidser, og den skal ikke skylles ud. Du kan købe den lige her.

11. december: I dagens låge var der en Botanical Color Eye Pencil. Det er en øjenpen med ekstrem pigmentering, som giver en ekstra intens farve. Den har en cremet formel, som gør påføringen let, og farverne kan bruges alene eller sammen i lækre kombinationer. Du kan købe den lige her.

12. december: I dagens låge var der en neglelak i farven Rose Azalée (23). Yves Rochers neglelakker er inspirerede af planterigets uendelige farvepalet.  Det er en mild neglevenlig formel, som er tilført naturlig elemiharpiks, som resulterer i maksimal glans. Deres neglelakker er uden toluen, formaldehyd og kamfer. Du kan købe den lige her.

13. december: I dagens låge var der en Refreshing Cleansing Gel, som kan sammenlignes lidt med et opfriskende brusebad for huden. Det er en let og frisk ansigtsrens, som arbejdet i dybden med at fjerne alle spor efter makeup og urenheder, samtidig med at den fugter huden ved hjælp af ahornsaft og troldnøddeekstrakt. Du kan købe den lige her.

14. december: I dagens låge var der en hindbæreddike. Kalkrester i vandet gør nemlig håret mat og trist. Hvor hindbæreddiken går ind og fjerner resterne og giver en flot glans og en dejlig duft. Du kan købe den lige her.

15. december: I dagens låge var der en Nourishing Foot Cream. Cremen giver intens pleje og næring, som hjælper selv de tørreste fødder. Den indeholder macadamiaolie, som blødgør fødderne og holder dem smidige og behagelige, mens den økologiske lavendelolie beroliger og øger følelsen af velvære. Du kan købe den lige her.

16. december: I dagens låge var der en Fixing Eyelid Primer. Den letpåførlige formel giver øget holdbarhed og booster intensiteten af øjenskygger. Vælg mellem tre lækre effekter: gloss, glimmer eller metallic. Med fikserende saft fra økologisk dyrket blå agave. Du kan købe den lige her.

17. december: I dagens låge var der en øjenskygge – som egentlig er løs perlemorsglans med beroligende mandelolie fra økologisk avl. Den fine silkebløde perlemorsskygge er i pudderform og smelter på øjenlåget. Du påfører den let og jævnt med fingeren eller en flad børste. Øjenskyggen flyder ikke ud og er let at tone ud.vØjenskyggen indeholder beroligende mandeljomfruolie fra økologisk avl samt flere mineraler, som er udvalgt på grund af deres gode egenskaber: lysreflekterende, dækkende mm. Du kan købe den lige her.

18. december: I dagens låge var der en eksfolierende shower gel. Den dufter skønt af kandiseret appelsin og kanel. Den 100 % naturlige eksfolierende effekt kommer fra pulver af abrikoskerner og kokosnød, som efterlader huden vidunderlig blød. Beriget med økologisk kornblomstvand for en mild og skånsom rensende effekt. Du kan købe den lige her.

19. december: I dagens låge var der en Top Coat for øjenmakeup. Den letpåførlige formel giver øget holdbarhed og booster intensiteten af øjenskygger. Vælg mellem tre lækre effekter: gloss, glimmer eller metallic. Med fikserende saft fra økologisk dyrket blå agave. Du kan købe den lige her.

20. december: I dagens låge var der en Exfoliating Botanical Hand Care Oil, som eksfolierer hænderne med hundrede procent naturlige skrubbe partikler. Ens hænder bliver efterladt flotte og bløde. Du kan købe den lige her.

21. december: I dagens låge var der en tørolie. Den trækker hurtigt ind i huden og giver rigeligt med næring. Huden får en fin, fløjlsblød overflade med en fantastisk udstråling, uden at den føles fedtet. Olien fra den særdeles næringsrige brasilianske andirobanød har et højt indhold af omega 9-fedtsyrer, som gør huden blød og fuld af velvære. Du kan købe den lige her.

22. december: I dagens låge var der en Express Eye Makeup Remover. Med et strøg fjernes alle spor af makeup, også den vandfaste, hurtigt og enkelt. Den milde, beroligende formel er baseret på økologisk dyrket kornblomst og behøver ikke at skylles af. Køb den lige her.

23. december: I dagens låge var der en mascara. Den cremede formel giver god fylde, uden at tynge ned, og et resultat, der holder hele dagen. Børsten er udrustet med dobbelte fibre for en perfekt påføring; de bløde fibre giver volumen uden sammenklistring, mens de fastere fibre giver definition og længde. Den koniske form gør det desuden let at komme til i øjenkrogen og på de nederste vipper. Du kan købe den lige her.

24. december: I dagens låge var der en Silky Body Cream (Limited Edition). Denne skønne kropscreme er beriget med sheasmør fra økologiske plantager, olie af sød mandel og avocadoolie, som gør tør vinterhud glat og blød igen. Du kan købe den lige her.

Glædelig jul!

One comment to "YVES ROCHER CHRISTMAS CALENDER"

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*